Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen

Aanbrengen
Drowa Chips

Snel en hoogwaardig plaatsen

De Drowa chips zijn gemakkelijk en en snel aan te brengen (<1 uur voor 2 beukige, goed toegankelijke kruipruimtes) en worden los in uw kruipruimte gestort.

Dit gebeurt met behulp van speciaal ontwikkelde blaasunits. De blaasunit heeft een capaciteit van zo’n 500 m2 per dag!

Door het gebruik van deze unit worden de Drowa chips over de ruimte verdeeld, ook op anders onbereikbare plaatsen.

Bescherming van de vloer tijdens de uitvoering van werkzaamheden. Van a tm z wordt alles onder garantie uitgevoerd.

GRATIS & VRIJBLIJVEND OFFERTE AANVRAGEN MET SUBSIDIE

Tot circa 100 meter opbouwafstand is geen probleem

De meest efficiënte manier om uw kruipruimte en vloer mee te isoleren is door het verplaatsen van de chips met behulp van een blaassysteem. De lichte Drowa Chips kunnen op die manier snel en gecontroleerd op de gewenste locaties gedeponeerd worden.

De blaasmachine (vrachtwagen of mobiel) worden zo dicht mogelijk bij het pand geplaatst en de lichtgewicht blaasslangen worden aangesloten en tot in de kruipruimte geplaatst. Om eventuele beschadigingen te voorkomen worden vloer en wanden afgedekt met beschermingsmateriaal.

Vanwege de krachtige werking kan er tot op afstanden van meer dan 100 meter vanaf de blaasunit gewerkt worden.

Het Drowa Blaassysteem functioneert tot opbouwlengtes van meer dan 100 meter, zodat ook moeilijke locaties bereikt kunnen worden.

Een andere optie is een mobiele blaasunit voor locaties waarbij het lastig iis om met een vrachtwagen te komen. In een dergelijk geval dienen de chips in plastic zakken naar de locatie te worden gebracht.

Gelijkmatige laag aanbrengen

Afhankelijk van de gewenste RC-waarde en de hoogte van de kruipruimte wordt dan een laag van minimaal 30 tot 35 cm dik aangebracht om zo een goede werking te garanderen.

Belangrijk hierbij is dat elke vierkante centimeter van de kruipruimte is bedekt om zo een goede werking van de isolatiechips te garanderen. (Zie ook verderop onder de tip bij het zelf isoleren van de kruipruimte)

Kruipruimte inspectie

Voorafgaand aan de uitvoering van het werk zal de kruipruimte geïnspecteerd worden om zo bijzonderheden op te sporen of eventuele probleemsituaties op te lossen. Zo wordt er regelmatig vooraf puin verwijderd uit de kruipruimte of wordt de kruipruimtebodem geëgaliseerd.

Met behulp van een blaasunit worden de Chips in een gelijkmatige laag over de gehele kruipruimte aangebracht.

Een andere factor is het opsporen van grote vochtbronnen zoals kapotte rioleringen. Ook is het mogelijk om voorafgaand aan de werkzaamheden vocht uit de kruipruimte te verwijderen.

Kruipruimte inspectie