Copyright © Alle rechten voorbehouden Drowachips.nl | Isoleads BV | Bodemisolatie | Kruipruimte Isolatie | Vloerisolatie

Ervaringen met Drowa Chips  |  Subsidiemogelijkheden  |  Drowa Demo Film  | Tros Radar Film | Gratis Offerte Aanvragen  |  TNO-gecertificeerd

Drowachips.nl

De nummer 1 in kruipruimte isolatie: licht van gewicht, eenvoudig zelf aan te brengen, te hergebruiken, werkt vochtbestrijdend en energiebesparend. Voor particulieren, bedrijven & overheden

Home Gratis Online Offerte

De nummer 1 in kruipruimte isolatie en vloerisolatie: licht van gewicht, eenvoudig zelf aan te brengen, te hergebruiken, werkt vochtbestrijdend en energiebesparend. Voor particulieren, bedrijven & overheden

Wie zijn wij ?

Sitemap

Disclaimer

Privacy Verklaring

ContactOnze gegevens

Drowachips.nl


Drowa Chips voor woningVoorbereiding werkzaamhedenGratis Online Offerte

Andere relevante websites:

Devochtbestrijder.nl

Devochtbestrijder.nl

Dezonnepaneelexpert.nl

Dezonnepaneelexpert.nl

Debodemafsluiter.nl

Debodemafsluiter.nl

Isolerenspouwmuren.nl

Isolerenspouwmuren.nl

Bestrijden van schimmelproblemen

Informatie over het voorkomen en bestrijden van schimmels


Verwijderen van schimmels

Het verwijderen van reguliere schimmels in badkamers kan door een gemiddeld persoon gedaan worden.

Door het toepassen van in de handel verkrijgbare schimmelverwijdering producten in combinatie met schuurspons is het mogelijk om schimmels te verwijderen.

Belangrijk hierbij is dat de bron van het vocht aangepakt wordt of - indien het om een standaard vochtige ruimte gaat - de ventilatie wordt verbeterd. (Geforceerde mechanische ventilatie of een raam open zetten).

Schimmels in de badkamer komen veel voor

In een badkamer komt relatief veel schimmelvorming voor in woningen.

Dat is vrijwel zonder uitzondering te wijten aan te weinig ventilatie van deze vochtige ruimte.

Ook in keukens, schuren, kelders en kruipruimtes moet voor voldoende ventilatie worden gezorgd zodat de vochtige lucht afgevoerd kan worden en vervangen kan worden door frisse lucht met een normaal vochtigheidspercentage.Naast schimmels en zwammen veroorzaken vochtige ruimtes ook een overdaad aan insecten en ongedierte door de gehele woning.

Naast schimmels en zwammen veroorzaken vochtige ruimtes ook een overdaad aan insecten en ongedierte door de gehele woning.

Er zijn geen schimmels zonder vocht

Schimmels kunnen alleen ontstaan indien er sprake is van hetzij een structureel te hoog vochtigheidspercentage hetzij een incidentieel hoog vochtigheidspercentage in combinatie met

Weren van vocht uit de bouwconstructie is daarom de basis voor het duurzaam bestrijden van schimmelvorming.

In het binnenmilieu voorkomende schimmels hebben een relatieve vochtigheid van ten minste 62 - 65% nodig om te kunnen groeien.U kunt simpel zelf controleren of uw kruipruimte droog is of niet door het kruipluik te openen en te bekijken of de bodem erg vochtig is.

U kunt simpel zelf controleren of uw kruipruimte droog is of niet door het kruipluik te openen en te bekijken of de bodem erg vochtig is.

Hoe hoger de vochtigheid hoe meer schimmelgroei

Vrijwel alle soorten schimmels groeien het snelst bij een relatieve vochtigheid tussen de 90 en bijna 100%. (Bij 100% is echter geen groei mogelijk.)

Om schimmelgroei te voorkomen of te beperken is het dus zaak om voor een droger binnenklimaat te gaan zorgen.Schimmelgroei begint normaal gesproken klein in vochtige hoekjes maar kan ongemerkt tot vele vierkante meters uitgroeien in enkele maanden tijd.

Schimmelgroei begint normaal gesproken klein in vochtige hoekjes maar kan ongemerkt tot vele vierkante meters uitgroeien in enkele maanden tijd.

Schimmel groeit heel snel en kan binnen enkele maanden de oppervlakte van een gehele ruimte bedekken.

Schimmel groeit heel snel en kan binnen enkele maanden de oppervlakte van een gehele ruimte bedekken.

Een warme vloer in uw huiskamer doordat uw kruipruimte droger en warmer wordt.

Gratis & Vrijblijvend

Een Online Offerte aanvragen

 voor Drowa Chips

mét Subsidie

Ook een droge en warme vloer ?

Gratis Online OfferteGratis Offerte Aanvragen voor Drowa Chips Vloerisolatie Kruipruimte Isolatie Bodemisolatie

Gratis & Vrijblijvend

Een Online Offerte aanvragen

 voor Drowa Chips

mét Subsidie

Ook een droge en warme kruipruimte ?

Gratis Online OfferteSchimmel verwijderen :  een hardnekkig klusje en niet vrij van risico's: gebruik daarom de juiste middelen en ventileer continu.

Schimmel verwijderen :  een hardnekkig klusje en niet vrij van risico's: gebruik daarom de juiste middelen en ventileer continu.

Drowa verlaagt vochtigheidspercentage

Tienduizenden woningeigenaren, bedrijfspandeigenaren en woningstichtingen (t.b.v. huurwoningen) zijn u reeds voorgegaan in de beslissing om de kruipruimte te isoleren met de unieke Drowa Chips, een lichtgewicht, herbruikbaar, vochtbestrijdend en isolerend isolatiemiddel voor in de kruipruimte.

Een investering die u snel terug zult verdienen en daarnaast verbetert u uw leefklimaat, behoedt u uw woning voor vochtschade en verbetert u uw Energielabel en verhoogt u de waarde van uw woning.

Wat kost isolatie met Drowa Chips ? Dat verschilt van geval tot geval: vraag daarom gratis en vrijblijvend een offerte via internet aan.Wij kunnen de Drowa Chips voor u aanbrengen, maar u kunt ook alleen Drowa Chips bestellen en zelf aanbrengen.

Wij kunnen de Drowa Chips voor u aanbrengen, maar u kunt ook alleen Drowa Chips bestellen en zelf aanbrengen.

Ook Zelf aan te brengen

U kunt de chips aan laten brengen of u kunt ervoor kiezen de Drowa Chips zelf aan te brengen. De Chips worden in grote plastic zakken van 500 liter aangeleverd die u eenvoudig kunt openmaken en kunt uitstrooien in de kruipruimte waarbij een laagdikte van minimaal 30 cm moet worden aangehouden.

Eenvoudig via het kruipluik of andere gaten

De meeste woningen hebben een kruipluik waardoor de kruipruimte eenvoudig te bereiken is.

Drijft op water

Staat er een laag van 10 cm water in uw kruipruimte ? Ook dan werkt Drowa Chips uitstekend door te drijven op het water en gewoon haar isolerende werking te behouden. Ondanks een laag water in uw kruipruimte kunt u toch een droger huis realiseren !
Drowa Chips worden met behulp van een portable blaasunit in de kruipruimte geblazen.

Drowa Chips worden met behulp van een portable blaasunit in de kruipruimte geblazen.