Copyright © Alle rechten voorbehouden Drowachips.nl | Isoleads BV | Bodemisolatie | Kruipruimte Isolatie | Vloerisolatie

Ervaringen met Drowa Chips  |  Subsidiemogelijkheden  |  Drowa Demo Film  | Tros Radar Film | Gratis Offerte Aanvragen  |  TNO-gecertificeerd

Drowachips.nl

De nummer 1 in kruipruimte isolatie: licht van gewicht, eenvoudig zelf aan te brengen, te hergebruiken, werkt vochtbestrijdend en energiebesparend. Voor particulieren, bedrijven & overheden

Home Gratis Online Offerte

De nummer 1 in kruipruimte isolatie en vloerisolatie: licht van gewicht, eenvoudig zelf aan te brengen, te hergebruiken, werkt vochtbestrijdend en energiebesparend. Voor particulieren, bedrijven & overheden

Wie zijn wij ?

Sitemap

Disclaimer

Privacy Verklaring

ContactOnze gegevens

Drowachips.nl


Drowa Chips voor woningVoorbereiding werkzaamhedenGratis Online Offerte

Andere relevante websites:

Devochtbestrijder.nl

Devochtbestrijder.nl

Dezonnepaneelexpert.nl

Dezonnepaneelexpert.nl

Debodemafsluiter.nl

Debodemafsluiter.nl

Isolerenspouwmuren.nl

Isolerenspouwmuren.nl

Internet

Mevrouw Patricia Freriks: " Ik ben gaan kijken op internet en kwam al gauw op de site van Drowachips.nl uit: een duidelijke website met veel informatie: daar kon je gemakkelijk een vrijblijvende internetofferte aanvragen die we - inclusief een heel uitgebreid informatiepakket - binnen 2 werkdagen binnen hadden."

Zelf doen of laten doen

Mevrouw Freriks: " we hadden een prijs aangevraagd voor zowel levering incl. aanbrengen van de Drowa Chips als alleen levering en het dan zelf doen. Het prijsverschil was zo minimaal dat we besloten hebben om het te laten doen.

Sowieso vielen de kosten ons erg mee."
Afgevuld tot aan de onderkant van de begane grond vloer en toch is al het leidingwerk bereikbaar.

Vakkundige uitvoering

Het is heel professioneel uitgevoerd door die mensen. Met behulp van een blaasmachine hebben ze een mooie laag van Drowa Chips aangebracht in onze kruipruimte, zelfs in een stuk waarvan wij dachten dat ze er nooit bij zouden kunnen komen. Door een klein gat konden ze de kruipruimte onder de keuken ook helemaal isoleren.

Het resultaat: warm én geluidisolerend

We merkten het verschil onmiddellijk: de vloer voelde warmer aan en een onverwachte maar heel prettige ervaring was dat de chips ook geluidisolerend werken. Je kon goed merken dat de anders zo holle ruimte opgevuld werd met een laag chips. Hoewel we nog maar kortgeleden de chips hebben laten aanbrengen, zijn we heel tevreden en erg benieuwd naar onze ervaringen tijdens de komende winter.


Een dikke laag warmte- en geluidisolerende laag van Drowa Chips bedekt nu de kruipruimtevloer van de familie Freriks.

Ervaringen met Drowa Chips

De ervaringen van de familie Freriks uit Rhoon


Kruipruimte Isolatie

Ik kreeg de tip van een vriend om de kruipruimte te gaan isoleren: " Ik ben redelijk handig en me goed bewust van isolatie mogelijkheden: zo heb ik dubbel glas laten plaatsen, mijn dak laten isoleren enz.

Echter had ik er überhaupt nooit bij stilgestaan om een kruipruimte te isoleren.

Achteraf klinkt het logisch: een kruipruimte ligt onder het gehele huis, de vloer van een kruipruimte is meestal gewoon grond, veelal vochtig en als het nat weer is, dan is de kruipruimte nog vochtiger.

En vlak daarboven zit bij mij dan een houten vloer. Geen wonder dat deze dan koud aanvoelt."


Vooral bij oudere woningen zijn er nog geen betonnen vloeren, maar houten vloeren op de begane grond. Deze zijn vochtgevoeliger.

Vooral bij oudere woningen zijn er nog geen betonnen vloeren, maar houten vloeren op de begane grond. Deze zijn vochtgevoeliger.

Afgevuld tot aan de onderkant van de begane grond vloer en toch is al het leidingwerk bereikbaar.

Een dikke laag warmte- en geluidisolerende laag van Drowa Chips bedekt nu de kruipruimtevloer van de familie Freriks.

Vochtige kruipruimte

De heer Freriks vervolgt: "Zo nu en dan moet je weleens in de kruipruimte zijn en wat dan opviel is dat de kruipruimte vochtig is: de grond is vochtig, de onderkant van de houten vloer was vochtig, de balken zijn vochtig en beschimmeld, leidingwerk zoals bijvoorbeeld de waterleiding en afsluitkraan waren verroest en ook andere onderdelen waren aangetast.

In de gang bij ons kruipluik hadden wij dan ook last van optrekkend vocht: de verf kwam van de muur in de gang afzetten."

Het dieptepunt kwam toen er zich allerlei insecten in onze kruipruimte gingen nestelen: vliegjes, muggen, noem maar op.
Door de vochtige omstandigheden begon ook het leidingwerk te roesten in de kruipruimte van de familie Freriks.

Door de vochtige omstandigheden begon ook het leidingwerk te roesten in de kruipruimte van de familie Freriks.

De familie Freriks uit Rhoon (Zuid-Holland)

De familie Freriks woont in het Zuid-Hollandse Rhoon onder de rook van Rotterdam in een éénsgezinswoning uit 1964 en heeft op 24 september 2008 Drowa Chips aan laten brengen in de kruipruimte.

Op deze pagina worden de ervaringen met Drowa Chips besproken.

In januari 2015 is er overigens nog contact geweest met de familie Freriks inzake hun bevindingen 6,5 jaar na aanbrengen van de Drowa Chips.
De gehele jaren 50 woning is voorzien van een houten balkenvloer welke van nature gevoelig is voor vocht en koude. Op de houten vloer ligt laminaat.

De begane grondvloer is van hout welke van nature gevoelig is voor vocht en koude. Op de houten vloer ligt laminaat.

Het probleem

De heer Raymond Freriks: " al enige jaren hebben wij last van een koude vloer en moeten altijd flink stoken om onze woonkamer en keuken warm te krijgen.

Met een laminaatvloer voelde het altijd zo oncomfortabel dat het hele gezin altijd met dikke sokken en pantoffels moest rondlopen.

Zeker voor mijn zoontje van 1 jaar was het niet fijn om op de grond te kruipen."

“Soms hadden we het gevoel dat de vloer gewoon koude uitstraalde, net zoiets als een koud raam.”Koude oppervlaktes in een woning stralen daadwerkelijk koude uit, net als een CV-radiator warmte uitstraalt.

Koude oppervlaktes in een woning stralen daadwerkelijk koude uit, net als een CV-radiator warmte uitstraalt.

De familie Freriks uit Rhoon hadden een vochtige, niet-geïsoleerde lage kruipruimte onder de houten vloer en daardoor veel  last van koude en vocht.

De familie Freriks uit Rhoon had een vochtige, niet-geïsoleerde lage kruipruimte onder de houten vloer en daardoor veel  last van koude en vocht.

Een warme vloer in uw huiskamer doordat uw kruipruimte droger en warmer wordt.

Gratis & Vrijblijvend

Een Online Offerte aanvragen

 voor Drowa Chips

mét Subsidie

Ook een droge en warme vloer ?

Gratis Online OfferteGratis Offerte Aanvragen voor Drowa Chips Vloerisolatie Kruipruimte Isolatie Bodemisolatie

Gratis & Vrijblijvend

Een Online Offerte aanvragen

 voor Drowa Chips

mét Subsidie

Ook een droge en warme kruipruimte ?

Gratis Online Offerte

10 jaar garantie & Update januari 2015

"Wat ook heel prettig is, is dat er standaard 10 jaar garantie wordt gegeven op de (werking van) Drowa Chips, ' aldus de heer Freriks.

In januari 2015 hebben wij contact gehad met onder andere de familie Freriks inzake de bevindingen.

De heer Freriks:” we staan eigenlijk nooit meer stil bij de kruipruimte; de problemen die we hadden zijn nooit meer teruggekeerd en de Chips liggen er nog net zo netjes bij als toen. Onze kruipruimte en woning is veel droger geworden en we hebben nooit meer klachten over koude voeten etc. Ook van vochtige muren hebben we geen last meer, wat destijds wel een groot probleem was.”
Drowa Chips is een kruipruimte isolatie middel dat zowel de bodem als de vloer isoleert.

Drowa Chips is een kruipruimte isolatie middel dat zowel de bodem als de vloer isoleert.

Ook een droge en warme vloer ?

Het effect van een isolerende warme deken van Drowa Chips in uw koude en vochtige kruipruimte is groot: uw begane grond vloer wordt direct enkele graden warmer en dat heeft effect op niet alleen de gehele benedenverdieping, maar zelfs op de gehele woning !

Uw woning wordt veel behaaglijker, u zult besparen op verwarmingskosten, zowel uw kruipruimte als uw woning zullen droger worden waardoor schimmel en ongedierte veel minder kans krijgen en uw woning niet aangetast zult worden.

De investering in Drowa Chips verdient u binnen 5 tot 7 jaar geheel  terug aan alleen de besparing op energiekosten.

Daarnaast geldt tot en met 30 juni 2015 een aantrekkelijke subsidie in de vorm van btw korting op arbeidskosten. Maak daar gebruik van !


Ook een droge en warme vloer ?

Gratis Internet Offerte Drowa Chips